Wie is aanwiedenkjij.nl?

Irene van Dongen is de initiatiefneemster van Aanwiedenkjij.nl. In het dagelijks leven is Irene uitvaartbegeleider bij Najade Uitvaarten. Ze begeleidt mensen op een bijzondere wijze bij het laatste afscheid en een passende en persoonlijke uitvaart. Met aanwiedenkjij.nl wenst Irene dat we meer met elkaar praten over de belangrijke dingen in het leven en de belangrijkste wensen rondom de dood. En dat begint volgens Irene met het delen van de gedachte dat je aan iemand denkt.

 

Welkom bij aanwiedenkjij.nl

Aanwiedenkjij.nl is een website waarop je online kunt laten weten aan wie jij denkt. Je deelt je gedachten door het versturen van een kaartje, het gooien van flessenpost of het aansteken van een kaarsje. Voor een vriend, je dierbare of als een fijne gelukwens voor jezelf. Bijzonder waardevol en helemaal gratis!

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

     

    Copyright en Aansprakelijkheid

    Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Aanwiedenkjij.nl is het niet toegestaan afbeeldingen of onderdelen van deze website te kopiëren.
    Aanwiedenkjij.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door derden -van welke aard dan ook- die voortvloeit uit het versturen van kaartjes, flessenpost of het aansteken van kaarsjes. Aanwiedenkjij.nl houdt het recht om berichten te verwijderen of kaarsjes te doven.